MAR

“BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ MESLEK TANITIM FUARI” OKULUMUZDA YAPILDI

Okullarımızda aldığımız eğitimle geleceğe güvenle ve emin adımlarla ilerlerken, seçeceğimiz alanlar ve mesleklerimiz ile ilgili etkili ve doğru bilgi edinmemiz amacıyla; 17 Mart Cuma günü Başkent Üniversitesi ve Okullarımız iş birliği ile okulumuzda “Üniversite ve  Meslek Tanıtım Fuarı”  düzenledik.

Gün boyunca farklı meslek gruplarından uzman ve yetkin isimleri okulumuzda ağırlayarak meslek tercihlerimizde dikkat etmemiz gereken konular ve hayallerimizi süsleyen meslekler hakkında detaylı bilgi alma şansına sahip olduk. Böylece,  ilgi duyup yönelmeyi düşündüğümüz mesleklerin bilinmeyen yönlerini keşfederek yeterince bilgi sahibi olamadığımız meslekleri daha yakından tanıma fırsatı bulduk. Edindiğimiz bilgilerle farklı bakış açılarına sahip olduk, meslek ve bölüm seçimine ilişkin seçeneklerimizi artırdık.

Konferans salonumuzda bilgilendirici toplantılar devam ederken okulumuzun giriş katı fuaye alanında oluşturulan tanıtım stantlarını da gün içerisinde öğretmenlerimizin eşliğinde gezerek Üniversitemizin tüm fakülte ve yüksekokullarındaki bölümler ile ilgili öğretim üyelerimizden bilgi aldık.

Fuarımızın açılışına Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Nermin ÖZGÜLBAŞ, Üniversitemizi tanıtan bir sunumla başladı. Ardından meslek tanıtım etkinlikleri kapsamında, Başkent Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Süleyman Gökhun TANYER, Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın İ. Feride ŞAHİN, Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Sayın Müge BAHÇECİ, Başkent Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Okan Cem ÇIRAKOĞLU, Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Sayın Mustafa ÖZBEK, Başkent Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sayın Soner GÖKTEN, Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sayın Ece Akay ŞUMNU, Başkent Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sayın Eylem TATAROĞLU, bölümlerini ve ilgili meslekleri tanıtıcı bilgiler verdiler.

Gün boyunca, geleceğimizi belirleyen adımları atarken daha bilinçli olmamızı sağlayan tüm öğretim görevlilerine, Üniversite yönetimimize ve tanıtım ofisi personeline teşekkür ederiz.