OCA

YENİ YILDA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜK

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğretmen ve öğrencileri olarak okulumuzda bir kermes düzenledik. Kermeste yardımlaşma, dayanışma ve birlik olmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha yaşadık.

Kermesimizden elde edilen gelirin doğru yerlere harcanacağından şüphesi olmayan velilerimiz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız; yaptıkları kekleri, pastaları, kurabiyeleri sabahın erken saatlerinde kermes masamıza bıraktılar. Arkadaşlarımız ve öğretmenlerimiz, etkinlik masasında gün boyu iyilik yapmanın verdiği heyecanla  ürünlerin satışını yaptılar. Sağduyulu öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz de bu yardım etkinliğinden ürün satın alarak kermesimize destek oldular.

Etkinliğimizden elde ettiğimiz geliri, 25 Aralık 2017 tarihinde Çankaya “Kıymet Necip Tesal İlkokulu”nda okuyan ve yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimize çeşitli hediyeler alarak değerlendirdik. Bu okulda geçirdiğimiz kısa zamanda ihtiyacı olana destek olmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha anladık. Doğru bir hedef için, ortak ruhla hareket eden bireylerin birçok şeyi başarabildiğini bu etkinlikte görmüş olduk.

Etkinliğimiz sonrasında “Çankaya Belediyesi” ve “Kıymet Necip Tesal İlkokulu” sosyal medya üzerinden bizlere teşekkürlerini ilettiler. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü olarak, etkinliğimizin gerçekleşmesine katkıda bulunup bu ruhu yaşatan anne ve babalarımıza, yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve arkadaşlarımıza en içten duygularla teşekkür ederiz.