NIS
2019

TEKNOLOJİNİN DOĞRU VE GÜVENLİ KULLANIMI KONULU SEMİNERİ SAYIN VALİT ASLANKOL VERDİ

Çocuklarımızı; güvenli teknoloji kullanımı hakkında bilinçlendirmek, teknoloji kullanımında karşılaşılabilecek tehdit ve tehlikelere karşı hazırlamak amacıyla;         06 Nisan 2019 Cumartesi günü okulumuz konferans salonunda veli semineri düzenlendi. NLP uzmanı ve siber güvenlik eğitmeni Sayın Valit ASLANKOL tarafından verilen seminere İlkokul – Ortaokul velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı.

Yaşamımızda büyük kolaylıklar sağlayan teknolojinin kullanımındaki gerekli güvenlik önlemlerini açıklayan konuğumuz, sanal ortamda bizleri bekleyen riskler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Yanlış kullanım nedeniyle karşılaşacağımız sorunları ve çözüm önerilerini farklı örneklerle açıkladı.

Değerli konuğumuz Sayın Valit ASLANKOL ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.