HAZ

SEVGİ GÜNÜMÜZ

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları 5. sınıf öğrencileri olarak bizler inandığımız değerleri özümserken, gelenekselleşen “Sevgi Günü”müzde de bunu tüm arkadaşlarımızla paylaşmak istedik. 08 Haziran 2017 Perşembe günü 3, 4 ve 6.sınıflarımızın izleyici olarak katıldığı programda sevgi, dostluk, barış, arkadaşlık, hoşgörü gibi yaşama dair tüm güzellikleri birlikte anlamlandırdık.

Arkadaşlarımızı, yönetici ve öğretmenlerimizi hazırladığımız yaka kartları ve şekerlerle günümüze davet ettik. Şiirlerimiz, şarkılarımız, öykü ve danslarımızla anlattık değerlerimizi. Günümüzü paylaşan herkesle kocaman bir sevgi yumağı oluşturup gönüllerimizi birleştirdik.

Tek yürek olan sesimiz ve inancımızın ifadesi şöyleydi:
“Koşullarımız ne olursa olsun mutluluğu, sevgiyi, sevinci, aşkı, huzuru, gülümsemeyi unutmadığımız her an, yaşamamıza değer katıyoruz demektir.”