KAS

“ÖĞRETMENLER GÜNÜ”NDE ÖĞRENCİLERİMİZ ÖĞRETMENLERİNE, MESLEKLERİNİN SAYGINLIĞINI BİR KEZ DAHA YAŞATTILAR

24 Kasım 2017 Cuma günü öğrencilerimiz, günün anlamıyla ilgili düşüncelerini ve yüreklerinde hissettiklerini, hazırladıkları özgün gösterilerle öğretmenlerine armağan ettiler.

Anaokulundan Liseye kadar tüm öğrencilerimiz, geleceğe emek veren ustalar olarak tüm öğretmenlerinin, kendilerini şanslı hissetmelerine ortam hazırladılar. “Öğretmenler Survivor”da içerikli slaytlara yansıttıkları saygın kişilikleri, mizahın evrensel dünyasıyla akıllıca bütünleştirdiler. Şarkılar ve şiirlerle de yüreklere dokunan öğrencilerimiz, öğretmenlerinin gönlünde bir kez daha taht kurdular.

Başöğretmenimiz Atatürk’ün yol göstericiliğinde yılmadan emek veren tüm öğretmenlerimize gönül dolusu sevgiler…