ÖĞRENCİLERİMİZ, “ERGENLİĞE GEÇİŞ” SEMİNERİNDE UZMAN KONUĞUMUZLA KONUYU DEĞERLENDİRDİLER

22 Kasım 2018 Perşembe günü okulumuz konferans salonunda, 6. ve 7. sınıf öğrencilerimize Prof. Dr. Sayın Orhan DERMAN tarafından “Ergenliğe Geçiş” konulu seminer verildi.

Kız ve erkek öğrencilerimiz için ayrı ayrı oturumlar halinde gerçekleşen seminerde, çocuklukla erişkinlik arasında yer alan ve yetişkin yaşama hazırlık dönemi olarak nitelendirilen ergenlik dönemine ait merak edilenler paylaşıldı.  Uzmanımız farklı örneklerden yola çıkarak; yoğun ve hızlı yaşanan fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişimin getirdiği değişimler ve bunlara uyum sürecinde neler yapılabileceği konusunda açıklamalarda bulundu. Karşılıklı sorularla devam eden eğitim, ergenlik dönemi hakkında öğrencilerin farkındalık kazanmalarında etkin oldu.

Değerli konuğumuza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.