Mezunlar Derneği

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları Mezunlar Derneği, 27 Ekim 2011 tarihinde mevcut okul yönetiminin desteğiyle mezunlarımızı bir araya getirmek ve mezun dayanışması platformu oluşturmak amacıyla kurulmuştur.

Sosyal medyanın gücüyle kısa sürede birçok mezuna ulaşılan hareket, gönüllü bir ekiple mezunlar derneğini resmi olarak kurma çalışmalarını başlatmıştır. 28 Mayıs 2012 tarihinde seçilen Kurucu Yönetim Kurulu, 12 Kasım 2012 tarihinde resmi dernek kurma faaliyetlerini başarıyla tamamlamıştır.

Kurucu Yönetim Kurulu, 12 Kasım 2012 tarihinden itibaren kurumsal kimlik oluşturma ve 1. Olağan Genel Kurul’a hazırlık çalışmalarını yürütmüş, Mayıs 2013 tarihinde 1. Olağan Genel Kurulunu mevcut üyelerin katılımıyla sonuçlandırmıştır.

3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Mayıs 2017 de gerçekleşmiş, 2017– 2019 yılları arasında görev yapacak Derneğimiz Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri seçilmişlerdir.

Her yıl ses getiren etkinliklerle mezunlar buluşmalarını geleneksel hale getiren derneğimiz; kültür, sanat, spor faaliyetleriyle de birçok projede yer almaktadır.

YÖNETİM KURULU

HUKUK FAKÜLTESİ – ÖĞRENCİ

gmelissir@gmail.com

Değerli Mezunlarımız,

Daha güçlü yarınlar için siz değerli mezunlarımızı derneğimize aktif üye olmaya davet ediyoruz.

Aşağıdaki formu doldurup ayseabla@ayseabla.k12.tr  e-posta adresine göndermenizi rica ediyoruz.

Mezunlar derneği üyelik formunu .doc formatında indirmek için TIKLAYINIZ

Mezunlar derneği üyelik formunu Pdf formatında indirmek için TIKLAYINIZ

ETKİNLİKLER

• Okulumuzu ziyaret eden mezunlarımızla bizleri bir araya getiren değerleri ve anıları paylaştık. TIKLAYINIZ