HAZ

LİSELERİMİZİN MEZUNİYETİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Çağdaş, ilkeli ve Atatürkçü bir anlayışla nice nesilleri yaşama hazırlayan Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak 2016-2017 yılı mezunlarımızı görkemli ve coşkulu bir törenle yeni yaşamlarına uğurladık.

20 Haziran 2017 Salı günü saat 18.30’da Okullarımızın Konferans Salonunda gerçekleşen törende mezunlarımız üniversite sınavlarını başarıyla aşmış olmanın gururu ile geride pek çok güzel anıyı bıraktıkları okullarından ayrılmanın hüznünü bir arada yaşadılar.
Başkent Üniversitesi Koordinatörü Prof. Dr. Sayın Şeref MİRASYEDİOĞLU ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Sadegül AKBABA törenimize katılarak bu mutlu günü bizlerle paylaştılar.

Mezunlarımızın yerlerini almalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törenimiz, Okul Müdürümüz Sayın Mehmet SAĞLAM’ın öğrencilerimize sevgilerini ve başarı dileklerini dile getiren konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürümüzün ardından, Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Hilal ERDİNÇ, konuşmalarında öğrencilerimizi hüzünle olduğu kadar kıvançla üniversite yaşamına uğurladıklarını ve mezunlarımızın her zaman gurur kaynağımız olarak gönüllerde yaşayacaklarını ifade etti. Konuşmasının sonunda öğrencilerimize, hedefleri doğrultusunda yürürken, okullarımızda edindikleri bilgi ve becerinin onlara yol gösterici olacağına inandığını belirterek gençliğin görev ve sorumluluklarını bir kez daha hatırlattı.

Törenin en heyecanlı bölümü dereceye giren öğrencilerimizin açıklandığı andı. Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden dereceyle mezun olan öğrencilerimize ödülleri verildikten sonra, yaş kütüğüne çivilerini çakan Anadolu Lisesi birincimiz Nimet Alara Nur ÇALIŞKAN ve Fen Lisesi birincimiz Ece DÖNER elde ettikleri başarıda okullarının önemini vurgulayarak okullarına duydukları bağlılığı ve mezuniyet gururunu dile getiren konuşmalarıyla bizlere duygulu anlar yaşattılar.

21 Haziran 2017 Çarşamba akşamı da öğrencilerimiz bir kez daha Mezuniyet Balosunda bir araya geldiler. Mezuniyet heyecanıyla, kendilerine yuva olarak benimsedikleri okullarından ayrılıyor olmanın burukluğunu yaşayan öğrencilerimiz yıl boyunca yoğun çalışmalarının yorgunluğunu doyasıya eğlenerek üzerlerinden attılar.

Mezunlarımıza, bundan sonraki yaşamlarında başarı ve mutluluklar dileriz.