İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAP FUARINDA BULUŞTULAR

“Bilinmeyen zamanlara ve mekanlara yolculuk kitaplarla başlar.” sloganı ile düzenlediğimiz” İkinci Kitap Fuarı”, 16-17 Ocak 2019 tarihleri arasında İlkokulumuzda gerçekleştirildi.

Küçük yaşlarda edinilmesi gereken okuma alışkanlığı ile zamana ve mekana yapılan yolculukların, kişinin bilgi ve becerilerini artırmasının yanı sıra eleştirme, sorun çözme, yaratma kazanımlarına olumlu etkisi yadsınamaz. Bu sebeple öğrencilerimizin kitap sevgisi ve okuma gereksinimini özümsemeleri, bizler için son derece önemlidir.

Birçok değerli yayınevinin yer aldığı fuara öğrencilerimizin ilgisi yoğundu. Biriktirdikleri harçlıklarla okuyacakları kitapları seçen öğrencilerimiz, yarıyıl tatilini en verimli kılacakları bilinciyle sınıflarına döndüler.

Sevgili öğrencilerimiz; tüm yolculuklarınızda, yüreğiniz ve aklınız mantıktan, dürüstlükten, sevgiden ve cesaretten yana olsun… Bu gücün bir kısmını okuduğunuz kitaplardan alacağınızı sakın unutmayın!