HAZ

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLADIKLARI ETKİNLİKLERİ “YIL SONU” ŞENLİĞİNDE SUNDULAR

2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz “Yıl sonu Şenliği” ile 2016- 2017 Eğitim Öğretim yılını sonlandırdılar.      05 Haziran 2017 Pazartesi günü 3. sınıf,  06 Haziran 2017 Salı günü ise 2.sınıf öğrencilerimiz derslerde edindikleri becerileri velileri, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştılar. Oditoryum ve bahçedeki sunumlarında; keman, yan flüt, ritim ve dans,  İngilizce drama gösterisinin yanı sıra İngilizce -Türkçe bilimsel deney yaptılar, ülke tanıtımlarını gerçekleştirdiler. Velilerimizin hazırladığı lezzetleri, diğer öğrencilerle birlikte tattılar.

07 Haziran 2017 Çarşamba günü şölen havasında geçen “4. Sınıflar Dil Günü” etkinliğinde ise öğrencilerimiz,  İngilizce münazara yaptılar ve kendi yazdıkları oyunları sahnelediler. “Oz Büyücüsü” oyununda tüm öğrencilerin İngilizceyi ustalıkla kullanmaları, oyunculuk performansları ile birleşti. Almanca – İngilizce – İspanyolca şarkıları ve İngilizce Bilim dersi deneyleri büyük beğeni topladı.

Emek veren öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyor,  “iyi tatiller” dileklerimizle sevgiyle kucaklıyoruz.