HAZ
2018

DESTINATION IMAGINATION “GLOBAL FİNALS”DA ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİLER

Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan “Destination Imagination”da “Türkiye İkinciliği” alan takımımız, takım liderleri Nilay İrkin Gündüz ve Hande Tölüv rehberliğinde 23-26 Mayıs 2018 tarihlerinde Amerika (Tennesse- Knoxville)’da düzenlenen “Global Finals”da ülkemizi başarıyla temsil etti.

Dünyanın dört bir yanından organizasyona katılan pek çok takım ile iletişim kurabilme, bilgi paylaşımı ve kültürel aktarım yapabilme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, hem dil eğitiminde bulunduğumuz noktayı hem de 21.yüzyıl  becerileri konusundaki yetkinliklerini büyük bir profesyonellikle sergilediler.

Yarışmaya dünya çapında toplamda 1463, ortaokul bilim kategorisinde ise 90 takım katıldı. Öğrencilerimiz, yarışmanın tüm bölümlerinde büyük bir sabır, emek ve cesaret örneği gösterdiler, kardeş takımlara destek olarak güçlü ve kalıcı dostluklar kurdular. Öğrencilerimiz, Türk kültürünün yanı sıra Kurumumuzun değerlerini her ortamda fark edilir şekilde ortaya koyup yaratıcı, özgür düşünceli ve hoşgörülü yaklaşımları ile çözümün birer parçası olma konusunda unutulmaz bir deneyim yaşadılar.

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları olarak izimizi bıraktığımız her yerde duruşumuz ve dinamiğimizle gurur duyuyor;  bize cesaret veren ve ufkumuzu açan tüm yöneticilerimize, süreçte bize destek olan sevgili öğretmenlerimize ve değerli velilerimize teşekkür ediyoruz.