ALMANCA DERSİNİN SEVİMLİ MASKOTU “MİNTİ” OKULUMUZDAYDI

“Minticity”, öğrencilerin Almancayı her yaş grubuna uygun görsel ve işitsel ögelerle farklı bir ortamda, eğlenceli bir şekilde öğrenmesini sağlayan bir sitedir. Minticity interaktif öğrenme platformunun sevimli maskotu “Minti”, 07 Mart 2019 Perşembe günü okulumuzdaydı.

4.,5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz katıldıkları interaktif etkinlikte 4. ve 5. sınıflar ( Dedektifler),  6. sınıflar ise (Ajanlar) olmak üzere iki ayrı grup oluşturup  küçük oyunlar ve  yarışmalarla  eğlendiler. Etkinlik sonunda öğrencilerimizle  “mintoslar”ı ’almaları için gereken kod bilgisi paylaşıldı.

“Minticity”i aktif olarak kullanan öğrencilerimizin ödüllendirildiği etkinlik için interaktif öğrenme platformu yetkililerine teşekkür ederiz.