TEM

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN 2017 TERCİH VE YERLEŞTİRME KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Sayın Velimiz,

Okulumuz 8.sınıf mezun öğrencilerimizin TEOG Sınavı sonrasında yapacakları tercihler için kılavuz yayınlanmıştır. Tercihler 17-21 Temmuz 2017 tarihlerinde ekte belirlen randevu gün ve saatlerinde okulumuzda yapılabilecektir. Okulumuz Anadolu ve Fen Liselerine kayıt yaptırmış ve tercih yapmayacak velilerimizin ortaokul müdürlüğüne hitaben; özel okula kayıt yaptıracağımdan tercih hakkımı kullanmayacağım şeklinde bir dilekçeyi, 21 Temmuz 2017 tarihine kadar elden teslim etmeleri veya 0312 285 57 67 numaralı fax aracılığıyla iletmeleri gereklidir. Velilerimizin randevu gün ve saatlerine uymasını önemle rica ederiz.

Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu için tıklayınız.

Randevu saatlerimiz için tıklayınız.