HAZ

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MEZUNİYET TÖRENİNDE GURURUMUZ OLDULAR

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı 8. sınıflar Mezuniyet Törenimiz, 10 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 18.30’da okulumuzda yapıldı. Başkent Üniversitesi Kurucusu ve Yönetim Üst Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mehmet Haberal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayın Ali HABERAL, önceki Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Kenan ARAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sayın Abdülkadir VAROĞLU, Başkent Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Sayın Hayri ÖZTÜRK, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Rahmi YAĞBASAN ve Eğitim Fakültesi önceki Dekanı Prof. Dr. Sayın Şeref MİRASYEDİOĞLU, Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Hilal ERDİNÇ, Mezunlar Derneği Başkanımız Sayın Taşkın TAHMAZ, okul müdürlerimiz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve diğer konuklarımız katılımları ile törenimizi onurlandırdılar.

8.sınıf öğrencilerimizin tören yürüyüşüyle yerlerini almalarından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile mezuniyet programımız başladı. Ortaokul Müdürümüz Sayın Ahmet SÜRÜCÜ açılış konuşmalarında, okul olarak yaşadığımız gururu dile getirerek öğrenci, öğretmen ve velilerimizi kutladı. Ardından Ortaokulu dereceyle bitiren öğrencilerimiz sırasıyla diploma ve ödüllerini Üniversitemiz yöneticileri, Genel Müdürümüz ve Okul Müdürlerimizden aldılar, duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaştılar. Yaş kütüğüne isim plaketini çakarken okulumuzda edindiği tüm değerler, Ortaokul birincisi öğrencimiz Yiğit Narter’in yüzüne yansıdı. Step takımımızın yanı sıra bireysel dans gösterileri; flüt, keman ve gitar dinletileri gurur tablomuzun sanatla bütünleştiği anlar oldu. Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Bülent Taslı ve Mezunlar Derneği Başkanımız Sayın Taşkın Tahmaz, dereceye giren öğrencilerimize plaketlerini ve armağanlarını verdiler. Bandomuza uzun yıllar emek veren 8. sınıf öğrencilerimiz de seslendirdikleri muhteşem eserlerin ardından plaketlerini Bando Şefimizden aldılar.

“Flama Teslim” töreninde 8. sınıf öğrencilerimiz, sorumluluğunu onurla taşıdıkları Okul Flamasını 4. sınıf arkadaşlarına teslim ettiler. Daha sonra diplomalarını ailelerinin eşliğinde öğretmenlerinden alan öğrencilerimiz, “Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi”ni ve “Gençliğin Ata’ya Cevabı”nı okurken törende bulunan herkesi duygulandırdılar.

Püskül değişimi ve kep fırlatma seramonisiyle tamamlanan törenimizin ardından öğrencilerimiz, aileleriyle birlikte katıldıkları kokteylin keyfini çıkardılar.

Ayrıca, 12 Haziran 2017 Pazartesi günü akşamı Gölbaşı Patalya Tesislerimizdeki Mezuniyet Balosunda öğretmenleriyle bir araya gelen öğrencilerimiz, bir dönemi başarıyla tamamlamanın coşkusuyla gönüllerince eğlendiler.

Öğrencilerimizi sevgiyle kucaklar, mezuniyet coşkumuzu paylaşan tüm konuklarımıza teşekkür ederiz.