HAZ

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “YILSONU” YEMEĞİNDE BULUŞTUK

Kurucu Temsilcimiz ve Genel Müdürümüz Sayın Hilal Erdinç, her yıl olduğu gibi, eğitim öğretim yılını tamamlama toplantısını, bu yıl 23 Haziran 2017 Perşembe günü saat 20.00’da okulumuzda gerçekleştirdi.

Yönetici, öğretmen ve diğer çalışanlarımızla bir araya geldiğimiz toplantıda eğitim öğretim yılını değerlendiren Genel Müdürümüz, huzurla ve başarıyla tamamlanan yıl için tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Daha nice sağlıklı, mutlu ve başarılı yıllarda yeni başlangıçlara hep birlikte kucak açma dileklerini ifade etti. Kurumumuzda bu yıl görevini tamamlayan arkadaşlarımıza plaketlerini takdim eden Genel Müdürümüz, özel mutluluklarını paylaştığımız arkadaşlarımıza da okulumuz adına armağanlar verdi.

Saat 20.30’da okul bahçemizde başlayan akşam yemeği, müzik öğretmenlerimizin hazırladığı muhteşem program eşliğinde keyifle devam etti. Yemek süresince tüm yürekler, Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları Ailesinin güvenli ve huzurlu ortamında birleşti.

Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla çalışanları olarak bizler de, başta Genel Müdürümüz Hilal Erdinç olmak üzere bu özel ortamı hazırlayan herkese teşekkür ederiz.