Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Okulları - Home

Niçin Ayşeabla ?

RESİM VE FOTOĞRAF SANATINDAKİ ESERLERİYLE VELİLERİMİZ, BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ ÖZEL AYŞEABLA OKULLARI AİLESİ OLMANIN MUTLULUĞUNU BİZLERE YAŞATTILAR.
OKULUMUZDA GÜNCEL OLARAK YAPTIRILAN 11.09.2014 TARİHLİ (İÇME VE KULLANMA SUYU) ANALİZ RAPORLARI
7 VE 8. SINIFLARIMIZIN İNGİLİZCE ONLINE SEVİYE BELİRLEME SINAVI SONUÇLARI
OKULUMUZUN ÇALIŞTIĞI YILDIZ YEMEK ŞİRKETİNİN "SEBZE VE MEYVE DEZENFEKSİYONLARI" HAKKINDAKİ YAZISI
ÖZEL AYŞEABLA OKULLARI AİLESİ OLARAK YENİ ÖĞRETİM YILININ AÇILIŞINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.
SATRANÇ TURNUVASINDA “ANKARA ŞAMPİYONU” OLAN ÖĞRENCİMİZLE GURUR DUYDUK
11 EYLÜL PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 18.30’ DA OKULUMUZ KURUCU TEMSİLCİSİ-GENEL MÜDÜRÜ SAYIN HİLAL ERDİNÇ VE İLKOKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN FERDA BİLGEN KANAL B TELEVİZYONUNDA “GÜNCE” PROGRAMINA KONUK OLACAKLARDIR.
2014- 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “UYUM HAFTAMIZ” BÜYÜK BİR COŞKUYLA BAŞLADI.
KURUCU TEMSİLCİMİZ VE GENEL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN HİLAL ERDİNÇ’İN DÖNEM BAŞI TOPLANTISINDA, KURUMUMUZUN TEMEL İLKELERİNİ PAYLAŞTIK.
FAME MÜZİKALİMİZDE GÖREV ALAN TÜM ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN DİKKATİNE
ANASINIFI, 1 VE 5. SINIF VELİLERİMİZİN DİKKATİNE!
ESOL KET/PET SINAVLARINDA ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZİ KUTLUYORUZ
2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI İLE İLGİLİ "VELİ BİLGİLENDİRME YAZIMIZ"
MİLLİ VOLEYBOLCUMUZA “EN DEĞERLİ OYUNCU” ÖDÜLÜ!
ÇANKAYA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU “KLASİK BATI MÜZİĞİ ENSTRUMANLARI İLE ESER SESLENDİRME YARIŞMASI“NDA BİRÇOK ÖDÜL ALDIK
2014 YILI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH VE YERLEŞTİRME KLAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ.
DÖRDÜNCÜ SINIF ÖĞRENCİLERİ OLARAK ORTAOKULA BAŞLAYACAK OLMANIN COŞKUSUNU PASTA KESEREK KUTLADIK.
KARNE SEVİNCİYLE TATİLE GİDİYORUZ.
LİSELERİMİZİN MEZUNİYETİNDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI
ÇANKAYA BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI GEZİMİZ
5. ULUSLARARASI DÜNYA ÇOCUKLARI KARATE TURNUVASI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI''NI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK
15. BİLİM ŞENLİĞİMİZDE BİLİM, YAŞAM VE EĞLENCE İÇ İÇEYDİ
TÜRKİYE ŞAMPİYONLARIMIZIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
MANİSA SOMA’ DA 13.05.2014 TARİHİNDE MEYDANA GELEN ELİM KAZA SONUCUNDA YAŞAMINI YİTİREN MADEN...
MİNİKLER YÜZME ŞENLİĞİ”NDE İKİ ÖĞRENCİMİZ DERECE ALDI
ÇEYREK FİNALE YÜKSELEN ORTAOKUL ERKEK TENİS TAKIMIMIZ TÜRKİYE BEŞİNCİSİ OLDU.
ESKİŞEHİR GEZİMİZDE ŞEHRİN GÜZELLİKLERİNİ FARKLI BİR PERSPEKTİFTEN GÖRME ŞANSIMI
İNGLİZCE DRAMA KULÜBÜ ETKİNLİĞİ
KAPADOKYA GEZİMİZDE YÖRENİN ÖZGÜNLÜĞÜNE HAYRAN KALDIK

Atatürk Köşesi  Bilim ve Danışma